De opening van de vierde horecazaak, Burgerme, van Ringers Winkelcentrum was zeer geslaagd! Heerlijke (gratis) burgers, blije gezichten en goede beats van de DJ. Vanaf nu kan iedereen in Alkmaar genieten van de beste burgers!

Het hamburgerconcept zit naast Heinde & Ver aan de Noorderkade. Burgerme is een succesvolle franchiseformule en tevens marktleider in het thuisbezorgen van hamburgers. Het van oorsprong Duitse concept speelt in op de groeiende ‘food delivery’ markt met gebrek aan diversiteit en kwaliteit. Alkmaar is de veertiende vestiging in Nederland en biedt plek aan aan ruim 36 gasten.

Voor Ringers Winkelcentrum is dit een mooie toevoeging voor haar functie als volwaardig koop- en beleefcentrum voor de regio Alkmaar.

Over burgerme
Beleef de ultieme hamburger ervaring bij burgerme. Iedereen heeft een eigen smaak, dat respecteren we, daarom kun je bij ons elke hamburger volledige naar wens aanpassen en uitbreiden. Of je nu voor knapperige bacon kiest of pittige kaassaus – als klant heb jij het voor het zeggen en stel je gemakkelijk je favoriete hamburger samen. Ook bij het vlees van de hamburger kiest burgerme voor de beste kwaliteit. Onze hamburgers zijn gemaakt van 100% kwaliteit rundvlees. Je kunt je rundvlees hamburger ook gemakkelijk uitbreiden naar onze Angus-Cross variant, gemaakt van Black-Angus en pure Hereford runderrassen. Deze staan garant voor een unieke malse en vol sappige smaak.