Dit is een bericht van Het Slimste Huis.

Ontmoet mensen die jou verder helpen!

Nieuwsgierig hoe je comfortabel en veilig in je eigen huis kunt wonen? Heb je hulp nodig bij dagelijkse dingen zoals boodschappen doen, de administratie of de hond uitlaten? Of bij de zorg voor een ander? Wat je vraag ook is, als lid van Espria Ledenvereniging kun je ook terecht in Het Slimste Huis in Alkmaar. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord.

Espria Ledenvereniging helpt je altijd verder
In Het Slimste Huis ontmoet je mensen die je verder helpen. Vraag een rondleiding aan door de demo-woning met slimme hulpmiddelen en beleef hoe ze jou thuis kunnen helpen! Kom naar het spreekuur van de ledenadviseur. Of van de ledenadviseur met contacthond. In Het Slimste Huis kan het allemaal!

Rondleiding demo-woning met slimme hulpmiddelen
Om comfortabel en veilig te wonen kun je allerlei slimme hulpmiddelen in huis halen. Wat is er zoal op de markt? Hoe gebruik je deze apparaten? Vraag een rondleiding aan door de demo-woning en beleef het zelf!

Klik hier om een rondleiding te reserveren

Spreekuur ledenadviseur
Of je nu thuis iemand verzorgt na een medische ingreep, een Wmo-aanvraag bij de gemeente wilt doen, of iemand zoekt voor de gezelligheid… Als je daarbij hulp nodig hebt, kom dan naar het spreekuur van de ledenadviseur. Zij wijst je de weg naar de hulp die jij nodig hebt. Het eerste gesprek is ook gratis als je geen lid bent.

Donderdag 10:00 – 13:00 uur

Maak een afspraak: 088 – 383 20 00

Spreekuur ledenadviseur met contacthond
Hoe help je iemand met dementie? Je komt er vaak moeilijk achter wat er precies aan de hand is. De speciaal getrainde contacthond van Espria Ledenvereniging voelt iemand met dementie feilloos aan. Daardoor kan de ledenadviseur jou en je naaste goed verder helpen. Het eerste gesprek is ook gratis als je geen lid bent.

Dinsdag 13:00 – 16:00 uur

Maak een afspraak: 088 – 383 20 00

Spreekuur Digihulp
Lukt het jou maar niet om te videobellen, chatten, internetshoppen, internetbankieren, een online cursus te volgen…? Dat kun je allemaal leren! Neem je apparaat mee naar het spreekuur Digihulp. Daar leggen Bram en Danny het je allemaal uit.

Woensdag 13:00 – 17:00 uur

Maak een afspraak: 088 – 383 20 00

Meer informatie kunt u vinden op de website van Het Slimste Huis